Laga din iPhone, Samsung eller Huawei

Välj Kategori

Reparationer
Sälj din mobil

VÄLJ TILLVERKARE

Apple
Samsung
Huawei

VÄLJ ENHET

iPhone
iPad

VÄLJ ENHET

Galaxy S Series
Galaxy A Series
Galaxy Note Series

VÄLJ ENHET

Huawei P
Huawei NOVA
Huawei Mate
Huawei Y

VÄLJ ENHET

One Plus 5
One Plus 6
One Plus7

VÄLJ TILLVERKARE

Apple Samsung

VÄLJ ENHET

iPhone iPad

VÄLJ TILLVERKARE

Apple Samsung

VÄLJ ENHET

iPhone iPad

VÄLJ TILLVERKARE

Apple

VÄLJ ENHET

iPhone
eva

Vi lagar din mobiltelefon och du får upp till 12 månaders garanti hos oss
Här finns vi

Laga din iPhone, Samsung eller Huawei

Vi lagar din mobiltelefon och du får upp till 12 månaders garanti hos oss
Här finns vi

Laga iPhone Vaasa. Vi reparera din iPhone inom en timme på plats.02
:
34Köp begagnade mobiltelefoner – 12 månaders garanti

Hos Fixiphone kan du köpa renoverade mobiltelefoner till bra priser. En begagnad och renoverade iPhone, iPad, Samsung eller Huawei är 50% billigare jämfört med en ny mobiltelefon.

12 månaders garanti

När du köper en begagnad mobiltelefon från oss får du alltid 12 månaders funktionsgaranti. Vi säkerställer att telefonen inte har några dolda fel.

Snabb leverans

Vi erbjuder snabb leverans inom Finlnad, du har din telefon inom 1-3 dagar. Vi levererar telefonen hem till dig eller till närmsta ombud.

14 dagars ångerrätt

Om det visar sig att du är missnöjd med telefonen eller helt enkelt har ångrat ditt köp har du 14 dagars ångerrätt.

Begagnade mobiler


Sälj din mobil istället för att laga iPhone, Samsung

Det ska vara enkelt och lönsamt att sälja din gamla mobiltelefon. Så här enkelt är det att sälja din telefon till oss:

Värdera din telefon med hjälp av vår räknare.

Skicka din telefon till oss.

Vi granskar din telefon och betalar ut pengarna till ditt konto.

Sälj din mobil

Köp reservdelar och tillbehör så du kan laga iPhone

Reservdelar för iPhonereparation och iPad

Är du händig och vill själv reparera iPhone eller iPad? Då har vi reservdelar och verktyg av högsta kvalitet.

Tillbehör till iPhone och iPad

När du köper tillbehör till din mobiltelefon från oss får du alltid marknadens bästa kvalitet till förmånliga priser. Det mesta vi beställer kommer från svenska leverantörer såsom Marvelle Accessories, där tillbehören är säkerhetskontrollerade för att de inte ska innehålla skadliga ämnen. Så, varför inte köpa reservdelar så att du kan reparera iPhone själv, om inte annat så kan du lägga till ”proffs på iPhonereparation” i CV:et.

Reservdelar och tillbehör


Behöver du reparera Samsung, iPhone, iPad, Macbook eller annan Android?

Fixiphone reparerar de flesta modeller av mobiler och surfplattor. Vi erbjuder snabba reparationer på flera svenska orter och kan hjälpa dig oavsett om du behöver byta skärm på Samsung, byta batteri på Samsung eller bara generellt behöver laga iPhone, iPad, Samsung, Oneplus eller Macbook. Vi lagar krossade skärmar, byter batteri, laddkontakt, baksida, mikrofon, hemknapp, volymknapp samt utför många andra typer av reparationer – inte minst iPhonereparationer. Varmt välkommen till oss på Fixiphone!

Laga mobilen02
:
34

Vi är proffs på att laga iPhone

Anlita Fixiphone för iphonereparation eller generell reparation av mobiltelefon & surfplatta

Reservdelar av högsta kvalitét

På Fixiphone använder vi endast reservdelar av högsta kvalitét när vi reparerar din iPhone eller Samsung

Läs mer

12 månaders garanti

Vi på Fixiphone strävar alltid efter nöjda kunder och vill att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Därför ger…

Läs mer

Prisvärda reparationer

Vi vill att det ska vara billigt att laga iPhone, byta skärm på Samsung andra märken eller surfplattan. Företag som tar ett överpris för utförd…

Läs mer

Utbildad personal

Vi ställer höga krav på våra medarbetare, varje tekniker som jobbar på Fixiphone går en utbildning innan de får arbeta med våra kunders…

Läs mer

Expresservice utan extra kostnad

Många företag tar extra betalt för att utföra expresservice när de lagar din telefon eller läsplatta. Vi på…

Läs mer

Hos oss har kunden alltid rätt

Vi på Fixiphone lägger stort fokus på våra kunder och är måna om att ge dig bästa tänkbara service. Vi vet…

Läs mer

Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

X

Din iPhone blir som regel lagad inom 30 minuter. När vi reparerar andra modeller så Samsung, Huawei one Oneplus behöver vi oftast lite längre tid på oss. Kom gärna förbi till någon av våra butiker i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna och Linköping. Vi gör en bedömning av din mobiltelefon och kan därefter ge dig en mer ungefärlig förväntad reparationstid. Normalt sett tar det endast en timme att för oss på FixIphone att reparera en iPhone, med undantag för vissa reparationer som exempelvis byte av baksida som tar lite längre tid då limmet måste torka helt innan vi kan återlämna mobiltelefonen. Reparation av iPad skärm tar också lite längre tid, ungefär 48 timmar det pga. Att det är en större yta lim som behöver torkas. När det gäller reparation av Samsung, Huawei, Oneplus och andra android märken så har vi en längre förväntad reparationstid och det pga. Att vi inte alltid har reservdelarna till android på lager utan måste beställa dessa reservdelar och det brukar ta 2-3 arbetsdagar. Du har kvar din mobiltelefon tills det att vi fått hem reservdelarna därefter lämnar du in din mobiltelefon och har en förväntat reparationstid på omkring 1 timme.

X

Har du inte tid eller möjlighet att komma in till någon av våra butiker? Då kan du enkelt, snabbt och smidigt lägga en order på vår hemsida med den reparation du önskar för din iPad, iPhone eller android telefon. Vanligen så lagar vi din mobiltelefon samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den samma dag. Vilken innebär att du oftast får tillbaka din telefon senast 48 timmar efter att du skickat in den till oss. Om du bor någonstans i Sverige där vi idag inte har någon fysisk butik så har du möjlighet att posta in din enhet till oss. Vi hanterar alla beställningar snabbt och skickar som regel tillbaka din enhet redan samma dag som vi fått in den. Vid beställning av reparation i vår webbshop kommer du att få instruktion att skicka din enhet till närmaste verkstad, på så sett minskar vi trycket på miljön genom att undviker långa onödiga transporter och du som kund får snabbare tillbaka din enhet. När vi skickar tillbaka din enhet så paketerar vi det mycket varsamt och postar det som försäkrat och spårbar post, för att du som våran kund ska känna dig trygg.

X

Även om vi har drop in på det flesta reparationer har du möjlighet att boka en tid på någon av våra verkstäder. Detta för att säkerställa att du får hjälp direkt när du besöker butiken. När du lämnar in din enhet på den bokade tiden så kommer vi omgående att hantera ditt ärende. Bokningen gör du snabbt och smidigt här på vår hemsida. Hos oss är det kostnadsfritt att göra en drop in bokning, så när du bokar en tid behöver du inte göra en förskottsbetalning eller oroa dig för att behöva stå för en avbokningsavgift om du skulle få förhinder eller missa tiden.

X

När du lämnar in din iPhone, iPad, Macbook , Samsung, Huawei eller andra Android modeller ger vi dig alltid en 12 månaders funktionsgaranti. Det finns inget viktigare en er våra kunder. Nöjda och återkommande kunder är vår ambition. Vi vill att du som kund ska känna dig säker och trygg när du lämnar in din enhet för lagning och reparation. Här kan du läsa mer om vår garantivillkor (Länk till garantivillkor).

X

På Fixiphone använder vi endast reservdelar av högsta kvalitét när vi reparerar din iPhone, Samsung, Huawei, iPad eller enheter av andra märken. Det finns en uppsjö av tillverkare och försäljare som säljer reservdelar till mobiltelefoner och iPads. Genom åren har vi testat en mängd leverantörer för att hitta de som levererar reservdelar av den kvalitet vi eftersträvar. Därför kan du vara säker på att du alltid får det bästa som finns på marknaden.

X

Vi på Fixiphone strävar alltid efter nöjda kunder och vill att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Därför ger vi dig 12 månaders garanti på utförda reparationer. Idag finns det ett stort utbud av reparatörer, de flesta av våra kollegor i konkurrerande företag är seriösa och gör ett bra jobb, men tyvärr finns det även en del oseriösa företag som inte utför fackmannamässiga reparationer och skadar vår bransch. Kontrollera alltid garantivillkoren på det företag som du anlitar som reparatör.

X

Vi vill att det ska vara billigt att laga mobiltelefonen eller surfplattan. Företag som tar ett överpris för utförda reparationer kommer att förlora kunder, därför pressar vi priserna så mycket som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten eller miljön. Hos oss får du en väl utförd reparation till ett bra pris. Bra för dig och bra för miljön!

X

Vi ställer höga krav på våra medarbetare, varje tekniker som jobbar på Fixiphone går en utbildning innan de får arbeta med våra kunders enheter. Utbildningen består av avancerade reparationer av de aktuella modeller som finns på marknaden, säker hantering av elektronik och ansvarsfull hantering av elektronikavfall.

X

Många företag tar extra betalt för att utföra expresservice när de lagar din telefon eller läsplatta. Vi på Fixiphone tycker att det är fel att kräva extra pengar för att kunden vill ha sin enhet lagad snabbt. Därför har vi alltid samma pris för reparation av din enhet oavsett om du väljer expresservice eller inte.

X

Vi på Fixiphone lägger stort fokus på våra kunder och är måna om att ge dig bästa tänkbara service. Vi vet att effekten av nöjda kunder är stor, inte bara ekonomiskt utan även för personalens trivsel.