Korjaa iPhone, Samsung Huawei ja iPad Vaasa

Korjaa iPhone, Samsung Huawei ja iPad Vaasa


Iphonen korjaus Vaasa – Korjaamme Iphonen tunnin sisällä 12 kuukauden takuulla

Korjaa Iphone henkilön kanssa, joka välittää puhelimestasi. Teemme kaikkemme, jotta olisit mahdollisimman onnellinen Iphone korjaukseesi Vaasassa. Nykyää Fixiphone on yksi Ruotsin suurimmista toimijoista Iphone ja Ipad korjauksissa, mutta myöskin Androidien korjauksissa. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat parhaalla laadulla. Joten, mitä odotat? Korjauta Iphone tai Ipad!

Fixiphone i Vasacarlings
Hovioikeudenpuistikko 16
65100 Vaasa, Finland
Telefon: 040 2414367
Aukioloajat:
arkisin: 10-18
lauantaisin: 11-16Kokeneet iPhone, iPad, Samsung ja Huawei puhelimien korjaukset

Vuosien varrella olemme korjanneet tuhansia puhelimia, tabletteja ja tietokoneita, joista olemme vaihtaneet mm. näyttöjä ja akkuja. Tämä on antanut meille paljon kokemusta ja tietoa laitteiden käsittelystä. Tiedämme, että on tärkeää valita parhaat varaosat, ja oikeat tiedot laitteiden korjauksessa. Menestyksemme salaisuus on, että kun korjaamme iPhonesi, iPadisi tai tietokoneen, käytämme aina korkealaatuisia osia ja voimme siten taata parhaan mahdollisen lopputuloksen.


laga iphone Västerås

Korjaamme useimmat markkinoilla olevat mallit

Muutama vuosi sitten Android käyttäjien määrä oli pienempi kuin iPhone käyttäjien. Vielä nykyäänkin suurimmalla osalla on käytössä iPhone, mutta näemme Android käyttäjien lukumäärän olevan nousussa. Tämä johtuu siitä, että Android laitteiden valmistajat, kuten Huawei ja Samsung, ovat kehittäneet tuotteitaan paljon viime vuosina. Meidän Fixiphone liikkeemme Vaasassa korjaa suurimman osan markkinoilla olevista tuotemerkeistä ja voimme tarjota niille myös takuun. Riippumatta siitä, vaihdetaanko näyttö iPhoneen/iPadiin, vaihdetaanko akku tai mikä tahansa muu osa.

Takuu, kun korjaat puhelimesi Vaasassa

Uskallamme sanoa, että takuut, kun korjaamme iPhonen, iPadin tai muiden valmistajien tuotteet, ovat maan parhaat. Sen lisäksi, että meillä on vaivatonta asioida, saat 12 kuukauden takuun materiaalille ja korjaukselle. On hyvin harvinaista, että jotain menee korjauksen aikana pieleen tai asiakas ei ole tyytyväinen. Jos jokin menee pieleen korjauksen aikana, teemme kaiken voitavamme, että saamme sinut tyytyväiseksi. Takuumme kattaa kaikki tehdasvirheet. Joten, jos jotain ongelmia ilmenee iPhonessa tai iPadissa lasin vaihdon jälkeen, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Takuu kattaa muun muassa

  • Työn, jonka teimme puhelimeen
  • Kaikkien toimintojen toimivuus
  • Materiaalin, jonka vaihdoimme

Takuu, kun korjaat puhelimesi Vaasassa

Att laga en iPhone, Huawei, Samsung eller annan enheter tar normalt mellan 30 minuter till 1 timme. Att byta baksidan på iPhone tar lite längre tid än så men även dessa mobilreparationer brukar vi kunna leverera under samma dag. Skärmbyte iPad och Huawei bland andra kan vi ofta göra under den tiden som du är inne i stan på andra ärenden. Vi kan byta baksidan på din iPhone inklusive ramen runt om eller bara själva glaset. Normalt behöver man inte byta baksidan komplett om ramen inte är böjd och oskadd. Räkna med 2 timmar så har vi löst de flesta problemen för att laga mobiltelefonen.

Yleisimmät korjaukset, joita teemme Vaasassa

Yleisimmät korjaukset, joita teemme päivittäin liikkeessämme Vaasassa ovat

  • iPhone näytönvaihto
  • iPhone akunvaihto
  • Lasin vaihto iPad/näytövaihto iPhone
  • iPad yleiskorjaus
  • iPhone yleiskorjaus

Päivittäin korjaamme kymmenittäin iPhoneja, joissa on rikki näytöt ja LCD näytöt. Iphonen korjauksessa on kyse siitä, mitä varaosia käyttää. On tuhansittain eri iPhone varaosien toimittajia, joista olemme valinneet parhaat. Kokemuksemme on antanut meille valtavan määrän tietoa puhelinten näytöistä, joista olemme valinneet parhaat.

Etsimme jatkuvasti uusia toimittajia ja testaamme heidän tuotteitaan ja laatuaan. Monet ostettavat näytöt ovat valitettavasti huonokuntoisia ja eivät ole yhtä vahvoja ja teräviä kuin uusissa. Emme lopeta toimittajien etsimistä, ennen kuin olemme löytäneet markkinoiden parhaan laadun. Jotta sinä voit olla tyytyväinen iPhonesi korjaukseen.

Laga mobilen

Osta käytetty iPhone paikallisesti Vaasasta

Meidän liikkeessämme Vaasassa voit ostaa käytettyjä mobiililaitteita. Se on hellävaraista sekä luonnolle että lompakolle. Puhelimet, joita myymme, ovat käytettyjä laitteita ja ostettu yleensä yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä, jotka ovat ostaneet uuden puhelimen. Kun ostamme käytettyjä matkapuhelimia, teemme laitteeseen tarkastuksen varmistaaksemme, että se on laadukas ja ettei siinä ole vikoja. Emme myy puhelimia, jotka eivät täytä vaatimuksia, mutta voimme myydä niiden varaosia, jos ne ovat hyvässä kunnossa.

Yhtä hyvä takuu kuin uudelle puhelimelle
Sinulle, joka ostat käytetyn puhelimen meiltä Fixiphonelta, saat 12 kuukauden takuun. Juuri sama takuu, minkä Apple antaa sinulle uutta puhelinta ostaessa. Myymämme käytetyt puhelimet ovat usein yhtä hyvässä kunnossa, kun ostaisit vastaavan puhelimen uutena.

Käytetyn puhelimen ostamisen edut Fixiphonelta
Säästä noin 50% summasta
Fyysinen liike
Pidä huolta ympäristöstä
Avoin ostos, jotta voit testata puhelinta
Kauppojen läheisyys tarkoittaa, ettei sinun tarvitse odottaa pitkiä toimitusaikoja. Tervetuloa kaupoille.

Begagnade mobiler

repair Iphone Västerås


Myy puhelimesi meille, kun ostat uuden

Kun päivität puhelimesi uudempaan, uuteen tai käytettyyn malliin, voit myydä puhelimesi meille. Annamme sinulle hyvän vaihtohinnan olemassa olevalle laittellesi, kun päätät ostaa uuden.

Päivittämiseen on monia syitä, mutta yleisimpiä syitä ovat paremman kameran, nopeamman prosessorin tai suuremman muistin haluaminen. Parasta, mitä voit tehdä vanhalle puhelimellesi on myydä se meille, ja löydämme jonkun, jolla ei ole samoja vaatimuksia kuin sinulla ja joka on tyytyväinen vanhempaan malliin.

Sen lisäksi, että saat rahaa vanhasta puhelimestasi, autat myös kestävää kehitystä. Mobiililaitteilla on suuri vaikutus ympäristöön, joten niitä on käsiteltävä asianmukaisesti, jotta haitalliset ympäristövaikutukset voidaan minimoida. Voit vapaasti tulla käytetyn matkapuhelimesi kanssa, me arvotamme sitä ja sinulle maksetaan laittesta kertamaksu.

Myy Puhelimesi

Näytönsuojat, kuoret ja varosat

Suojaa puhelimesi rikkoutumiselta ostamalla näytönsuoja tai suojus, joka kestää vaikeita olosuhteita. – sellaisen, jonka ansiosta sinun ei tarvitse tulla korjaamaan iPhonia tai iPadiasi. Myymme, asennamme ja annamme sinulle neuvoja puhelimen parhaaseen hoitoon niin, että se kestää pitkään. Jos haluat yrittää korjata laitteesi itse, autamme sinua teknisissä osissa kuten akut ja näytöt.

Voit myös ostaa matkapuhelimen tai tabletin osia verkkokaupastamme, jolloin toimitamme kaiken kotiisi.

Reservdelar och tillbehör
Soita meille
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

X

Din iPhone blir som regel lagad inom 30 minuter. När vi reparerar andra modeller så Samsung, Huawei one Oneplus behöver vi oftast lite längre tid på oss. Kom gärna förbi till någon av våra butiker i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna och Linköping. Vi gör en bedömning av din mobiltelefon och kan därefter ge dig en mer ungefärlig förväntad reparationstid. Normalt sett tar det endast en timme att för oss på FixIphone att reparera en iPhone, med undantag för vissa reparationer som exempelvis byte av baksida som tar lite längre tid då limmet måste torka helt innan vi kan återlämna mobiltelefonen. Reparation av iPad skärm tar också lite längre tid, ungefär 48 timmar det pga. Att det är en större yta lim som behöver torkas. När det gäller reparation av Samsung, Huawei, Oneplus och andra android märken så har vi en längre förväntad reparationstid och det pga. Att vi inte alltid har reservdelarna till android på lager utan måste beställa dessa reservdelar och det brukar ta 2-3 arbetsdagar. Du har kvar din mobiltelefon tills det att vi fått hem reservdelarna därefter lämnar du in din mobiltelefon och har en förväntat reparationstid på omkring 1 timme.

X

Har du inte tid eller möjlighet att komma in till någon av våra butiker? Då kan du enkelt, snabbt och smidigt lägga en order på vår hemsida med den reparation du önskar för din iPad, iPhone eller android telefon. Vanligen så lagar vi din mobiltelefon samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den samma dag. Vilken innebär att du oftast får tillbaka din telefon senast 48 timmar efter att du skickat in den till oss. Om du bor någonstans i Sverige där vi idag inte har någon fysisk butik så har du möjlighet att posta in din enhet till oss. Vi hanterar alla beställningar snabbt och skickar som regel tillbaka din enhet redan samma dag som vi fått in den. Vid beställning av reparation i vår webbshop kommer du att få instruktion att skicka din enhet till närmaste verkstad, på så sett minskar vi trycket på miljön genom att undviker långa onödiga transporter och du som kund får snabbare tillbaka din enhet. När vi skickar tillbaka din enhet så paketerar vi det mycket varsamt och postar det som försäkrat och spårbar post, för att du som våran kund ska känna dig trygg.

X

Även om vi har drop in på det flesta reparationer har du möjlighet att boka en tid på någon av våra verkstäder. Detta för att säkerställa att du får hjälp direkt när du besöker butiken. När du lämnar in din enhet på den bokade tiden så kommer vi omgående att hantera ditt ärende. Bokningen gör du snabbt och smidigt här på vår hemsida. Hos oss är det kostnadsfritt att göra en drop in bokning, så när du bokar en tid behöver du inte göra en förskottsbetalning eller oroa dig för att behöva stå för en avbokningsavgift om du skulle få förhinder eller missa tiden.

X

När du lämnar in din iPhone, iPad, Macbook , Samsung, Huawei eller andra Android modeller ger vi dig alltid en 12 månaders funktionsgaranti. Det finns inget viktigare en er våra kunder. Nöjda och återkommande kunder är vår ambition. Vi vill att du som kund ska känna dig säker och trygg när du lämnar in din enhet för lagning och reparation. Här kan du läsa mer om vår garantivillkor (Länk till garantivillkor).

X

Fixiphonella käytetään vain korkelaatuisimpia varosia iPhonien, Samsungien, Huaweiden, iPadien ja muiden merkkien korjauksissa. On olemassa lukuisia varaosien valmistajia ja myyjiä. Vuosien varrella olemme testanneet monia toimittajia ja löytäneet ne, jotka toimittavat varaosia haluamallamme laadulla. Siksi voit aina luottaa siihen, että saat markkinoiden parasta.

X

Fixiphone pyrkii aina parhaaseen asiakastyytyväisyyteen ja haluamme että tunnet olosi turvalliseksi asioidessasi meillä. Siksi annamme sinulle 12 kuukauden takuun suoritetuille korjauksille. Nykyään korjaamoita on paljon ja suurin osa tekee hyvää työtä, mutta valitettavasti on myös korjaamoita, jotka eivät tee hyvää työtä, vahingoittaen samalla alaamme. Tarkista aina käyttämäsi yrityksen takuuehdot.

X

Haluamme, että matkapuhelimesi tai tablet laitteesi korjaaminen on edullista. Yritykset, jotka ottavat ylihintaa korjauksesta, menettävät asiakkaita, joten pyrimme pitämään hinnat mahdollisimman edullisena tinkimättä laadusta tai ympäristöstä. Meiltä saat hyvin suoritetun korjauksen edulliseen hintaan. Hyvää sinulle ja ympäristölle!

X

Asetamme työntekijöillemme korkeita vaatimuksia. Jokainen Fixiphonella työskentelevä teknikko käy läpi koulutuksen ennen kuin voi työskennellä asiakkaiden laitteiden parissa. Koulutus koostuu markkinoilla olevien mallien edistyksellisestä korjaamisesta, elektroniikan turvallisesta käsittelystä ja vastuullisesta elektroniikkaromun käsittelystä.

X

Monet yritykset veloittavat ylimääräistä puhelimen tai tabletin pikakorjauksesta. Meidän mielestämme on väärin lisäveloittaa nopeasta palvelusta. Siksi meillä on aina sama hinta laitteen korjaamisesta huolimatta siitä, valitsetko pikapalvelun vai et.

X

Me Fixiphonella keskitymme aina asiakkaisiin ja haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua. Me tiedämme, että tyytyväisten asiakkaiden vaikutus on suuri sekä taloudellisesti että henkilöstön hyvinvointia silmälläpitäen.